Trollungenes familiesamling

På grunn av koronasituasjonen avventer vi med oppstart av dette tiltaket vinter/vår 2021.

Vi skal selvfølgelig gjøre det vi kan for å hindre smittespredning, så vi må være nøye med håndhygiene og holde oss hjemme ved symptomer på forkjølelse.

Tidligere har barna fått leke seg med kirkas leker og løpe fritt i rommet, men nå vil det bli ganske annerledes. Det vil være ulike «stasjoner» i rommet som kan brukes av et maks antall barn av gangen og fra kl. 17.30 vil det være en felles sang-, fortellings-, danse- og lystenningsstund!

Sang, musikk, rytme og dans er viktig for barnas utvikling og dessuten er det utrolig koselig! Jeg ønsker at alle barn og voksne skal føle seg velkomne til kirka og tenke på dette som et trygt og godt sted å være. Dette tilbudet er for alle J Bli medlem i Facebook-gruppa «Trollungenes familiesamling» for oppdateringer og ukentlig påmelding.

Under disse treffene serveres det gratis middag fra kl. 16.00 – 16.30.

Alle torsdager kl. 16.00 – 17.00 i september, oktober, november, februar, mars og april er dere hjertelig velkomne til Åmot kirke. Det er ikke trollungetreff når det er rød dager eller ferie.

Spørsmål? Kontakt meg via Facebook-gruppa eller på telefon 996 47 641. Håper vi sees!

Helene A. Engevik/menighetspedagog