"Koronatider"

Kirkene er åpne for gudstjenester og andre arrangementer. Les mer om reglene her.

Det er nå tillatt med inntil 100 personer på innendørs arrangementer. Avstandsregler setter likevel begrensninger. Det skal være 2 meter avstand under allsang. På konserter uten allsang holder det med 1 meter avstand.

For våre kirker betyr det at makstallet for besøkende er:
Åmot kirke: 80  personer. 100 ved konserter.
Nordre Osen kirke: 38 personer. 80 på konserter.
Deset kirke: 25 personer. 35 ved konserter.
Kapellet Rena: 20 personer.

Vi bruker munnbind på veg inn og ut av kirka, samt andre situasjoner der det er vanskelig å holde nødvendig avstand. Du kan ta av munnbindet når du sitter på plassen din.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, ber vi om at du ikke kommer inn i kirken.

Det vil være hånddesinfeksjon tilgjengelig ved inngangen, og vi bruker munnbind på veg inn og ut av kirka.

Vi registrerer alle fremmøtte med navn med tanke på smittesporing. Listen makuleres etter 14 dager.

Vis hensyn til hverandre og respekter smittevernstiltak! :)

Klikk her for å lese hele smittevernveilederen for Den norske kirke.