"Koronatider"

Vi har gudstjenester i alle kirkene våre. Følg med i oversikten på forsiden her eller på Facebooksiden vår "Kirkene i Åmot" :-) !

Fra 18.januar 2021 kan vi ha innendørs arrangementer med inntil 10 besøkende. I denne tiden holder vi korte gudstjenester på oppsatte tider, og holder kirkene åpne utover dette. Følg med på hjemmesiden og facebook for mer informasjon om den enkelte gudstjeneste.

Begravelser kan gjennomføres med maksimalt 50 personer tilstede. På grunn av avstandsregler kan vi maksimalt ha 25 personer i Deset kirke, og 38 personer i Osen kirke. I Åmot kirke er det plass til 50 personer.

Retningslinjer fra desember fra kirken sentralt og helsemyndighetene sier at på innendørs arrangementer med allsang skal det være 2 meter avstand foran/bak og 1,5 meter til sidene mellom personer som ikke bor i samme husstand. Ved utendørs arrangementer og på arrangementer uten allsang holder det med 1 meter. For våre kirker betyr det at makstallet for besøkende er:
Åmot kirke: 50
Nordre Osen kirke: 38 med allsang, 50 uten allsang.
Deset kirke: 24 med allsang, 35 uten allsang.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, ber vi om at du ikke kommer inn i kirken.

Det vil være hånddesinfeksjon tilgjengelig ved inngangen.

Vi registrere alle fremmøtte med navn med tanke på smittesporing. Listen makuleres etter 14 dager.

Ønsker du dåp eller bryllup i en av kirkene våre? Ikke nøl med å ta kontakt!

Vis hensyn til hverandre og respekter smittevernstiltak! :)

Klikk her for å lese hele smittevernveilederen for Den norske kirke.