"Koronatider"

Vi har gudstjenester i alle kirkene våre. Følg med i oversikten på forsiden her eller på Facebooksiden vår "Kirkene i Åmot" :-) !

Retningslinjer fra 23.februar fra kirken sentralt og helsemyndighetene sier at på innendørs arrangementer med allsang skal det være 2 meter avstand foran/bak og 1,5 meter til sidene mellom personer som ikke bor i samme husstand, likevel maksimalt 100 personer tilstede. Dette gjelder f.eks ved gudstjenester og begravelser. Ved utendørs arrangementer og på arrangementer uten allsang (f.eks konserter) holder det med 1 meter.
For våre kirker betyr det at makstallet for besøkende er:
Åmot kirke: 80 med allsang, 100 uten allsang
Nordre Osen kirke: 38 med allsang, 50 uten allsang.
Deset kirke: 24 med allsang, 35 uten allsang.

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon, ber vi om at du ikke kommer inn i kirken.

Det vil være hånddesinfeksjon tilgjengelig ved inngangen.

Vi registrerer alle fremmøtte med navn med tanke på smittesporing. Listen makuleres etter 14 dager.

Ønsker du dåp eller bryllup i en av kirkene våre? Ikke nøl med å ta kontakt!

Vis hensyn til hverandre og respekter smittevernstiltak! :)

Klikk her for å lese hele smittevernveilederen for Den norske kirke.