O jul med din glede!

22.desember kl. 17.00 i Åmot kirke: Vi synger og spiller jula inn m/janitsjarene.

23. desember kl. 18.00 i Deset kirke: Vi synger jula inn. Prest: Synnøve S. Heggem, organist: Lars Otto Sørhus, musikere: Esten Sørhus (trompet) og Cor-X, kirketjener: Odd Ivar H. Søberg. Det blir Lucia.

24. desember kl. 14.00 i Nordre Osen kirke: Julegudstjeneste. Prest: Vidar A. Brekke, organist: Lars Otto Sørhus, kirketjener: Fredrik Sandviken.

24. desember kl. 16.00 i Åmot kirke: Julegudstjeneste. Prest: Vidar A. Brekke, organist: Lars Otto Sørhus, kirketjener: Odd Ivar H. Søberg.

25. desember kl. 18.00 i Åmot kirke: Høytidsgudstjeneste. Prest: Vidar A. Brekke, organist: Lars Otto Sørhus, kirketjener: Odd Ivar H. Søberg.

18. januar 2020 | Logg inn | Copyright 2020 Åmot kirkelige fellesråd Powered by Agrando