Konserter våren 2019

Velkommen til flotte musikkopplevelser!

Vi kan by på flotte musikkopplevelser i Åmot kirke denne våren:

Søndag 24. mars, kl 17.00 i Deset kirke. Konsert til inntekt for orgelsaken. De som deltar er Aud Ingebjørg Barstad, sang og fiolin, Tore Svendsberget på trekkspill, Guri Helseth, sang, og koret CorX akkompagnert av Lars O Sørhus, piano. Dette blir en konsert med vakker sang og spenstig trekkspill-musikk på høyt nivå. Vi ser frem til en fullsatt kirke den ettermiddagen. Billetter kr 200,- barn u/10 år gratis.

Onsdag 27 mars, kl. 18.00 i Åmot kirke. «Bit for Bit» konsert med korene CorX og TuneIn. Dette er den årlige sesongavslutnings-konserten for korgruppene. Her blir det spilt biter av sanger som er blitt sunget igjennom sesongen og medlemmene gjetter hvilke sanger det dreier seg om, for så at de blir fremført. Imponerende hva de husker av tekster og melodier. Alle er velkommen! Fri inngang, men gi gjerne litt ved utgangen!

Fredag 10.mai i Åmot kirke, kl 19.00. Didrik Solli Tangen
For tredje året på rad reiser Didrik Solli-Tangen rundt med konserten «En Musikalsk Reise». Han tar publikum med på en intim og hyggelig reise gjennom hans viktigste musikalske opplevelser og synger sangene som har vært med å forme ham til den allsidige artisten han er i dag.

Dette er en vidspent konsert med opera, musikal, viser og «pop»-musikk. Med seg på piano har han Trond Akerø-Kleven som virkelig har magi i fingrene. Han skaper et musikals landskap som passer utrolig bra til Solli-Tangens stemme.  Sammen er de kuler og krutt, og vil gi publikum en opplevelse de sent vil glemme.

Billetten vil koste 350,- på ticketco.no og ved salg i døra 30min før konsert.

Lørdag 15.juni i Åmot kirke kl 17.
Rena damekor har sin sommerkonsert. Velkommen!

Søndag 16.juni i Åmot kirke kl 18.
Bjørg Pas fra Sørskogbygda studerer fiolinspill på Baratt Due i Oslo. Til sommeren skal hun delta i en internasjonal konkurranse i USA. Konkurranse-programmet deler hun med oss denne søndagen. Velkommen!

Torsdag 4. juli i Åmot kirke, kl.19.00.
Konsert i regi av Rena dagene 2019. «Frem fra glemselen» med Tommy Michaelsen og Rita Engebretsen.

18. mars 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Åmot kirkelige fellesråd Powered by Agrando