Fasteaksjonen 2018

Ja vi elsker dette vannet!

Merk dere datoen onsdag 20.mars 2018. Da kommer nemlig en konfirmant til å ringe på døra hos deg. Konfirmanten vil ha med seg en bøsse og bære et identitetskort. De er nemlig på viktig oppdrag. De er bøssebærere i årets fasteaksjon for Kirkens Nødhjelps arbeid.

Vann gir liv, til planter, dyr og mennesker. Men vann kan også ta liv, om det er urent og forurenset. Derfor har FN satt opp rent vann til alle som et av sine nye bærekraftsmål. Og derfor jobber Kirkens Nødhjelp hvert år, hver uke og hver dag for å gjøre rent vann tilgjengelig for flere.

Menigheter over hele landet har samlet inn penger til Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon i mer enn 50 år. Ta godt imot årets konfirmanter når de setter av tid til en god sak! Vi håper mange ønsker å bidra til Kirkens nødhjelps viktige arbeid.

18. mars 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Åmot kirkelige fellesråd Powered by Agrando