Inn- og utmelding

Lurer du på hvordan du melder deg inn eller ut av Den norske kirke? Følg lenken for mer informasjon og diverse skjema.

Du kan melde deg inn eller ut av kirken gjennom den elektroniske løsningen på nett, eller ved å skrive ut skjema som du leverer på kirkekontoret. På den elektroniske løsningen kan du også sjekke om du er medlem.
Du kan også få skjema på kirkekontoret i Sjøgata 29 på Rena.

Innmelding
Om du vil melde deg inn kan du gjerne avtale en samtale med en av prestene, selv om du ikke må.

Utmelding
Vi setter pris på om du har lyst til å begrunne ditt valg ved utmelding, ikke for at vi skal overbevise deg om noe annet, men for at vi skal få vite nærmere om hva som gjør at du ikke vil være medlem. Men dette er selvfølgelig ikke et krav.

Skjema skal sendes til ditt lokale menighetskontor.
Her i Åmot er det Åmot kirkekontor, Torget 1, 2450 RENA.

17. januar 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Åmot kirkelige fellesråd Powered by Agrando